BILLIGA HOTELLNÄTTER OCH KONFERENSER FÖR SÄKERHETSBRANSCHENS MEDLEMMAR

SäkerhetsBranschen har tecknat ett nytt mycket förmånligt avtal med hotellkedjan Nordic Choice Hotels som omfattar mer än 190 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och den baltiska regionen. Avtalet innebär att Säkerhetsbranschen medlemmar kan boka hotellnätter och konferenser till rabatterade priser vilket kan innebära stora kostnadsbesparingar.

Andra fördelar med det nya avtalet är att man som anställd hos något av medlemsföretagen blir uppgraderad till silver-medlem och vissa nyckelfunktioner till guld-medlem. Detta innebär i sin tur en rad andra fördelar som du kan läsa om här.

Säkerhetsbranschens VD Joakim Söderström kommenterar:
Genom att kunna erbjuda våra medlemmar denna fina rabatt ökar vi mervärdet i medlemskapet och hjälper medlemsföretagen att spara pengar. Vi kommer under hösten att fortsätta lansera fina medlemsförmåner där besparingar i många fall, beroende på hur frekvent man använder sig av dem, har potential att överstiga medlems-/serviceavgiften. Vi tror och hoppas att denna medlemsförmån kommer att bli mycket uppskattad!

Bokningarna kan göra via telefon, webb eller mobil-app. Genom att ange Säkerhetsbranschens särskilda rabattkod sänks det ordinarie priset. Den särskilda rabattkoden finner du genom att logga in på SäkerhetsBranschens medlemssidor eller ta direktkontakt med kansliet på e-post info@sakerhetsbranschen.se

More from our blog