BILLIGA HYRBILAR TILL SÄKERHETSBRANSCHENS MEDLEMMAR

SäkerhetsBranschen har tecknat ett nytt mycket förmånligt avtal med hyrbilsfirman Avis. Avtalet innebär att Säkerhetsbranschen medlemmar kan boka hyrbilar till rabatterat pris vilket kan innebära stora kostnadsbesparingar.

Säkerhetsbranschens VD Joakim Söderström kommenterar:
Nu följer vi upp med fler medlemsförmåner och fina rabatter som vi tror kommer bli uppskattade av medlemmarna. Att vi fått ett så bra avtal med Avis som har en global närvaro, snabb service och välkänt varumärke känns extra kul.  

Bokningarna kan göra via webben via en särskild microsite. Länken finner du genom att logga in på SäkerhetsBranschens medlemssidor eller ta direktkontakt med kansliet på e-post info@sakerhetsbranschen.se

Om medlemsförmåner
SäkerhetsBranschens verksamhet vilar på tre ben, opinionsbildning, nätverkande och medlemsservice. I medlemsservicen ingår att branschorganisationen ska erbjuda förmånliga medlemsförmåner. SäkerhetsBranschens medlemsförmåner har ingen påverkan på eventuella egna avtal de enskilda medlemsföretagen har och är helt valfria att använda. Rabatten baseras på den potentiella affärsmöjligheten för branschorganisationen som helhet och inte enskilda medlemsföretag.

More from our blog