DET GÅR BRA FÖR SÄKERHETSBRANSCHEN

Flera av de nya initiativ så som bildandet av nya sektioner väcker såväl uppmärksamhet som gillande, både bland medlemmar och andra inom branschen. Och med flera framgångsrika projekt såsom kontantupproret, slopandet av tillståndsplikt för kamerabevakning samt en ny ordningsvaktslag på gång så strömmar nya medlemmar till SäkerhetsBranschen.

Inte mindre än 12 nya säkerhetsföretag har precis blivit medlemmar eller befinner sig i processen att bli medlemmar. Företagen arbetar inom flera olika delbranschområden, bevakning, kameror, larm och kvalificerade säkerhetstjänsten.

Joakim Söderström kommenterar:
”Att vi växer är otroligt kul och ytterst ett kvitto på att vi nu är på rätt väg. När jag är ute och träffar medlemsföretag och andra samarbetspartners så finns det såväl en nyfikenhet på oss men också en stor framtidsoptimism. Den nya inriktningen med än högre fokus på proaktivitet och medlemsnytta är något som verkar uppskattas och ge utdelning. ”

Joakim fortsätter:
”De nya medlemmarna stärker oss i vår gemensamma strävan efter fler och bättre affärer för våra medlemmar och deras kunder – allt för ett tryggare Sverige”

More from our blog