Laddar Events

« Alla Events

Årets stora säkerhetsevent: SäkerhetsDagen 2 september

september 2 at 00:00

Detaljer

Datum:
september 2
Tid:
00:00

Plats

Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7

Översikt

Om Eventet

Den 2 september 2021 samlas Sveriges ledande säkerhetsproffs på Quality Hotel Globe för en storslagen heldag under parollen Nytta, Nöje och Nätverk. Med talare som Ebba Busch och Leif G.W. Persson följt av en storstilad bankett med prisutdelning, underhållning och nätverkande in på nattkvisten är SäkerhetsDagen ett event du inte vill missa!

Ebba Busch och Leif G.W. Persson bland många andra i programmet 

I programmet hittar du bland andra Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch som ger sin syn på hur vi genom en effektiv säkerhetspolitik kan skapa ett tryggare samhälle. Kriminologen Leif G.W. Persson finns på plats för att kommentera dagens talare och leverera sina åsikter om nuvarande kriminal- och säkerhetspolitik.

 

Whiskyprovning med Steffo Thörnquist och underhållning av Jesper Rönndahl 

Efter fullspäckad dag förgylls kvällens mingel av TV4-profilen Steffo Thörnquist som guidar oss till den bästa whiskyn, och hela dagen avslutas sedan storstilat med en bankett där underhållningen levereras av Sveriges roligaste komiker: Jesper Rönndahl.

 

Vem vinner Stora Säkerhetspriset?

Under kvällens bankett delar vi för första gången i historien ut det prestigefyllda Stora Säkerhetspriset. Vi har tre starka kandidater som alla kommer att finnas på plats när vinnaren under pompa och ståt ska koras.

 

 

 

I stolt samarbete med

Guldpartners

 

Silverpartners

 

 

Bronspartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokningsvillkor
Biljettköp är bindande. För det fall arrangemanget inte kan genomföras på grund av ett hinder utanför arrangörens kontroll är arrangören fri från återbetalning, skadeståndsskyldighet eller andra påföljder. Du kommer utan extra kostnad att bokas om till tillfälle längre fram. 

Plats

Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7
Stockholm

Datum


Pris

Dagpaket 1995:- exkl. moms // Dag- & kvällspaket 2495:- exkl. moms

Anmäl dig här