Laddar Events

« Alla Events

Årets stora säkerhetsevent: SäkerhetsDagen 2021

april 15, 2021

Detaljer

Datum:
april 15, 2021

Översikt

Vi är idag väldigt glada att kunna presentera det nya datumet för SäkerhetsDagen!

Om Eventet

Vi är idag väldigt glada att kunna presentera det nya datumet för SäkerhetsDagen! Den 15 april 2021 samlar vi Sveriges säkerhetsproffs på Quality Hotel Globe för en storslagen heldag under parollen Nytta, Nöje, Nätverk.

SäkerhetsDagen 2020, som blev framskjutet på grund av Corona-pandemin, hade ett tungt program med bland andra inrikesminister Mikael Damberg, partiledare Ebba Busch Thor och kriminalprofessorn Leif G.W. Persson. Vi ser fram emot att kunna presentera ett minst lika bra innehåll även denna gång, med duktiga och intressanta talare, de mest aktuella frågorna och trenderna inom säkerhet, en storstilad bankett med underhållning i toppklass, prisutdelning och nätverkande in på nattkvisten!

För dig som redan är inbokad och har betalat behöver du inte göra något utan du har blivit automatiskt ombokad till det nya datumet. Vi ser fram emot att träffa dig den 15 april!

I stolt samarbete med

Guldpartners

                     

 

Silverpartners

                             

 

Bronspartners

 

                   

            

                                  

 

Bokningsvillkor

Biljettköp kan ej ångras, köpet är bindande. 

Force Majeure: För det fall arrangemanget inte kan genomföras på grund av ett hinder utanför arrangörens kontroll är arrangören fri från återbetalning, skadeståndsskyldighet eller andra påföljder.

Information

Ort:

Arenaslingan 7
Johanneshov 12177
Quality Hotel Globe
Stockholm
Sverige

Datum


Kostnad

Anmäl dig här