Översikt

Om Eventet

Den 4 maj 2023 samlas Sveriges ledande säkerhetsproffs för en storslagen heldag under parollen Nytta, Nöje och Nätverk. Med tunga talare följt av en storstilad bankett med prisutdelning, underhållning och nätverkande in på nattkvisten är SäkerhetsDagen ett event du inte vill missa!

SäkerhetsDagen 2022 blev med sitt tunga talarprogram och stjärnspäckade underhållning en riktig publiksuccé. Nu följer vi upp förra årets framgångar och anordnar SäkerhetsDagen 2023! Den 4 maj på Quality Hotel Globe samlar vi återigen Sveriges säkerhetsproffs för att nätverka och skapa nya affärer, få nya lärdomar och insikter och ta del av underhållning i världsklass. Tillsammans skapar vi en minnesvärd dag av Nytta, Nöje och Nätverk!

Mer information kommer inom kort, så se till att boka in den 4 maj i din kalender redan nu! Säkra din plats via anmälningsformuläret längst ner på sidan.

Medlemmar i SäkerhetsBranschen köper sin biljett till early bird-pris till och med den sista februari 2023. Early bird-priser för medlemmar: Heldagspaket 2895:- exkl. moms // Endast dagpaket 1995:- exkl. moms

 

SäkerhetsDagen 2023 anordnas i stolt samarbete med
Silverpartners

 

 

 
Bronspartners

                   

 

                  

 

           

 

Anmäl dig till SäkerhetsDagen 2023

Registrera

Tribe Loading Animation Image

Laddar Events

« Alla Events

SäkerhetsDagen 2023

4 maj

SäkerhetsDagen

Detaljer

Datum:
4 maj

Plats

Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7
Johanneshov, 12177 Sverige

Plats

Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7

Datum

Pris

Heldagspaket 3195:- exkl. moms // Endast dagpaket 2295:- exkl. moms