Översikt

Om Eventet

Den 28 april välkomnar vi dig till Säkerhetsshowen – ett fullspäckat livesänt event där vi utlovar spännande och högaktuella gäster tillsammans med de hetaste frågorna inom säkerhet just nu. Helt enkelt ett event du inte vill missa! 

Säkerhetshowen livesänds på Linkedin, Facebook och Twitter den 28 april mellan klockan 14.00 och 15.00, och vi har ett fantastiskt program planerat.

Säkerhetsshowens första gäster är inga mindre än Anna Kinberg Batra och Liberalernas rättspolitiska talesperson Johan Pehrson.

Anna Kinberg Batra kommer främst att prata om sitt nuvarande uppdrag som särskild utredare av statens roll på betalningsmarknaden, både generellt och ur ett säkerhets- och trygghetsperspektiv. Hennes kunskap om och erfarenhet inom politik och näringsliv gör att vi är både glada och förväntansfulla inför hennes medverkan.

Johan Pehrson har som rättspolitisk talesperson för Liberalerna en gedigen kunskap och erfarenhet när det kommer till trygghets- och säkerhetsfrågor. Vi ser därför väldigt mycket fram emot hans medverkan och att höra hans syn på högaktuella säkerhetsfrågor.

Som tittare kan du ställa frågor till våra gäster, och har på så sätt chansen att få fram just dina frågeställningar till branschexperter, politiker och andra beslutsfattare. Skicka dina frågor i förväg på info@sakerhetsbranschen.se.

Evenemanget är helt kostnadsfritt, och vi ser fram emot att få dela ett program fullspäckat med tunga talare och aktuella säkerhetsfrågor med dig! Anmäl dig idag på info@sakerhetsbranschen.se.

Plats

Datum


Pris