Linda H Staaf till Säkerhetsshowen den 18/11

Den 18 november är det äntligen dags för uppföljningen av succéeventet Säkerhetsshowen – SäkerhetsBranschens nya digitala event som livesänds på våra sociala medier. Vi kan idag avslöja att den första gästen den 18 november är ingen mindre än chefen för Polisens underrättelseverksamhet Linda H Staaf.

Som chef för underrättelseverksamheten inom Noa ansvarar Linda bland annat för kartläggningen av kriminella nätverk, av penningtvätt och av finansiering av terrorism. Många känner till Lindas namn på grund av den framträdande roll hon har haft i Sveriges arbete kring flera krypterade kommunikations- och mobiltjänster. Till exempel infiltreringen av Encrochat som ledde till flera hundra gripanden runtom i Sverige, och Anom, en krypterad kommunikationstjänst som i hemlighet leddes av FBI och som resulterade i över 800 gripanden världen över.  

Linda H Staaf har i sin roll som underrättelsechef en unik inblick i vår nuvarande situation vad gäller kriminalitet, brott och säkerhet, och det ska därför bli otroligt spännande att få höra hennes syn på högaktuella säkerhetsfrågor den 18 november.

Som tittare har du dessutom chans att ställa frågor till Linda H Staaf som vi sedan tar upp under sändningen. Skicka din fråga till info@sakerhetsbranschen.se samtidigt som du anmäler dig till evenemanget så kanske det blir just din fråga vi ställer till Linda i direktsändning.

Evenemanget är helt kostnadsfritt, och vi ser fram emot att få dela ett program med tunga talare och högaktuella säkerhetsfrågor med dig.

Fler nyheter