MIKAEL DAMBERG HUVUDTALARE PÅ SÄKERHETSDAGEN 2020

Idag kan vi avslöja att inrikesminister Mikael Damberg kommer till SäkerhetsDagen den 23 april. Hur ser Regeringen på den ökande brottsligheten i Sverige? Och hur kan den privata säkerhetsmarknaden bidra till arbetet för ett säkrare och tryggare samhälle? Det och mycket mer får du svar på när inrikesministern talar på årets stora säkerhetsevent.

Flera tunga namn i programmet

Den 23 april samlas Sveriges ledande säkerhetsproffs på Quality Hotel Globe för en storslagen heldag under parollen Nytta, Nöje och Nätverk. Vi har tidigare presenterat tunga talare från programmet, som Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch och kriminologen Leif GW Persson, och idag kan vi även avslöja vår ”hemliga gäst” och dagens huvudtalare: inrikesminister Mikael Damberg.

Hur kan den privata säkerhetsmarknaden bidra?

Som deltagare på SäkerhetsDagen får du en direkt inblick i hur Regeringen ser på brottsutvecklingen i Sverige och om det arbete som faktiskt görs för att vända den negativa utveckligen. Inrikesministern kommer även att ge sin syn på hur den privata säkerhetsmarknaden kan bidra till arbetet för ett säkrare och tryggare Sverige.

Begränsat antal platser – säkra din plats nu!

Missa inte ett unikt tillfälle att höra både inrikesminister Mikael Damberg och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch tala om vilken säkerhetspolitik vårt samhälle behöver, och vilken plats den privata säkerhetsmarknaden kan ta i det arbetet. Säkra din plats till en dag fylld av Nytta, Nöje och Nätverk på www.säkerhetsdagen.nu.

Fler nyheter