Möt styrelsens nya ledamot: Marie Agélii

Marie Agélii valdes in i SäkerhetsBranschens styrelse på årsmötet den 15 april 2021. Här presenterar vi Marie närmare – varför hon tycker att det är viktigt att engagera sig i SäkerhetsBranschen, och vilka styrkor hon ser hos föreningen.

Vem är du och var arbetar du till vardags?

Till vardags arbetar jag hos Bravida som marknads- och affärsutvecklingsansvarig inom Division Riks, där bland annat vårt Affärsområde Säkerhet ingår.

Vilka egenskaper och erfarenheter tar du med dig som du tror styrelsen kan ha nytta av?

Alltid med lönsam kundfokus i första hand. Nyfiken, engagerad, optimistisk med bred erfarenhet av försäljning, marknadsföring, ledarskapsutveckling från flera olika branscher.

Varför tycker du att det är viktigt att engagera dig i SäkerhetsBranschen?

För att samverka och driva de frågeställningar som berör utvecklingen inför framtiden för hela vår bransch.

Vilka styrkor ser du att SäkerhetsBranschen har?

SäkerhetsBranschen har flera styrkor, bland annat en bred och seriös kunskap att driva branschens frågor för ett säkrare och öppnare samhälle. Det är viktigt att verka för och befästa branschens seriositet och kompetens. Våra gemensamma kunder ska veta att som aktör inom säkerhetsbranschen och medlem i vår branschorganisation innebär det en trygghet för kvalitetsstämpel enligt branschens normer och riktlinjer. 

Vad gör du när du inte jobbar med säkerhetsfrågor?

Familj med tonårsbarn och till helt nyligen även en liten älskad hund. Upptäckt padelspelets fördelar. Ett extrahem i södra Europa, släppte helt nyligen hus på Ekerö till förmån för lägenhet i Stockholm och är lite nyförälskad av Stockholm. Alltid någon egen kompetensutveckling pågående som kurs/utbildning eller nätverkande.

Fler nyheter