NYTT DATUM FÖR SÄKERHETSDAGEN!

SäkerhetsDagen 2020, som blev framskjutet på grund av Corona-pandemin, hade ett tungt program med bland andra inrikesminister Mikael Damberg, partiledare Ebba Busch Thor och kriminalprofessorn Leif G.W. Persson.

Vi är idag väldigt glada att kunna presentera det nya datumet för SäkerhetsDagen! Den 15 april 2021 samlar vi Sveriges säkerhetsproffs på Quality Hotel Globe för en storslagen heldag under parollen Nytta, Nöje, Nätverk.

SäkerhetsDagen 2020, som blev framskjutet på grund av Corona-pandemin, hade ett tungt program med bland andra inrikesminister Mikael Damberg, partiledare Ebba Busch Thor och kriminalprofessorn Leif G.W. Persson. Vi ser fram emot att kunna presentera ett minst lika bra innehåll även denna gång, med duktiga och intressanta talare, de mest aktuella frågorna och trenderna inom säkerhet, en storstilad bankett med underhållning i toppklass, prisutdelning och nätverkande in på nattkvisten!

För dig som redan är inbokad och har betalat behöver du inte göra något utan du har blivit automatiskt ombokad till det nya datumet. Vi ser fram emot att träffa dig den 15 april!

I stolt samarbete med

Guldpartners

Silverpartners

Bronspartners

More from our blog