PRESENTATION AV TINA FREDRIKSEN

Intervju med Tina Fredriksen som sedan branschdagen 2018 är Säkerhetsbranschens nya kommunikatör.

Vem är Tina och vad har du för bakgrund?

Jag är en levnadsglad tjej från Norge som för 9 år sedan packade väskan för att flytta till storstaden Stockholm i 6 månader. Det drog ut på tiden kan man säga, och mycket har hänt under de här åren. Idag bor jag i en villa på Värmdö med min sambo Richard, sonen Milian (3) och bonusbarnen Filippa (10) & Victor (8). På fritiden stannar jag gärna i skärgården för att umgås med min familj och vänner. Inte omöjligt att ni ser mig på en båt i sommar, vinkande med ett glas rosé i handen 

När det gäller arbete och karriär har det varit väldigt varierat vilket har visat sig bli min styrka. Men för att sammanfatta det hela så kom jag fram till tre nyckelord; Sälj, service och kreativt arbete. Min erfarenhet och utbildning lutar sig givetvis åt kommunikation, men jag har även en djup passion för film & TV. Jag har producerat, regisserat och skrivit manus i flera olika projekt.

Du är sedan Branschdagen 2018 ny hos Säkerhetsbranschen, vad kommer du arbeta med och vad ser du särskilt fram emot?

Jag är Säkerhetsbranschens nya kommunikatör och det är en spännande tid framöver! En viktig del av vår kommunikationsstrategi är att använda oss utav sociala medier, nyhetsbrev och hemsidan. Detta utöver de personliga medlemsbesöken, mässor och andra evenemang. Just nu består mina dagar av att träffa er, medlemsföretagen, så att jag på bästa sätt kan bilda mig en uppfattning om hur era behov ser ut. Det jag ser mest fram emot är att få analysera marknaden, bidra och träffa medlemmarna!

Slutligen, vad kan medlemsföretagen förvänta sig från dig?

Förutom att de kan förvänta sig en glad doer-kollega som kommer va nyfiken på vilka säkerhetsfrågor som driver dem, så har jag även några mål som jag vill arbeta mot; Det är att öka kunskapen om vad Säkerhetsbranschen är och vilka som är våra medlemmar. Ett annat mål (förutsätt att det finns tid och resurser) är att använda mig utav min kompetens när det kommer till film. Jag skulle vilja producera kortare informationsfilmer, göra yrkesporträtt som visar vad man arbeta med inom branschen samt drömmen; en företagsfilm som tydligt visar vad Säkerhetsbranschen är och står för.

Ser fram emot att träffa er alla!

Glad Sommar 

Kontaktuppgifter

Tina Fredriksen

Tel: 072 202 08 33

E-post: tina.fredriksen@sakerhetsbranschen.se

More from our blog