SÄKERHETSBRANSCHEN BLIR PARTNER TILL TV-PROGRAMMET EFTERLYST

SäkerhetsBranschen kommer att medverka i tv-programmet Efterlyst som sänds under hösten på TV3, Viafree och Viaplay. Satsningen möjliggörs genom medlemsföretagen Axis, Bravida, Sector Alarm, Stanley Security och Rapid Säkerhet.

SäkerhetsBranschen har slutit avtal med tv-programmet Efterlyst om att ingå partnerskap inför höstens nystart av Sveriges mest kända kriminalprogram. Hasse Aro kommer att leda programmet och i samarbete med Polismyndigheten lyfta fram brott och tillsammans med allmänhetens hjälp se till att kriminella hamnar innanför lås och bom
SäkerhetsBranschens roll blir att utifrån sin bredd bidra med kunskap och expertis inom aktuella ämnen såsom inbrott, tillträde, kameror, larm och larmcentraler.
– Vi är glada att ha fått med en så stark partner som kan hjälpa oss att lyfta nya infallsvinklar på säkerhet och kriminalitet och hur man bäst bekämpar den. Genom samarbetet med SäkerhetsBranschen kommer våra tittare att få nya kunskaper och insikter som i förlängningen leder till ett tryggare samhälle. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete till gagn för båda parter, säger programledaren Hasse Aro.

Joakim Söderström, chef för SäkerhetsBranschen fyller i:
– Med detta samarbete tar vi nästa steg i vår långsiktiga strävan i att göra Sverige tryggare. Våra medlemsföretag sitter på en enorm kompetens och med Efterlyst som partner räknar vi med att kunna dela med oss av den kompetensen och samtidigt stärka vårt varumärke hos svenska folket.

TV-programmet Efterlyst börjar tidig höst på TV3, Viafree och Viaplay. SäkerhetsBranschen företräder 440 säkerhetsföretag som tillsammans omsätter 57 miljarder kronor per år och har 33 000 medarbetare.
Sponsorföretag

  • Axis
  • Bravida
  • Sector Alarm
  • Stanley Security
  • Rapid Säkerhet

Kontaktpersoner
Joakim Söderström, SäkerhetsBranschen, Tel 0701–595 696
Catarina Lundbäck, Alaska Film och TV 073 981 01 93

More from our blog