Vi söker en filmare/redigerare

Är du en fena på att spela in filmer och efterbearbetning av dessa? Är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och har blick för detaljer? Då är du välkommen att bli en del i vårt gäng!

Platsannons: Filmare och redigerare till SäkerhetsBranschen

Är du en fena på att spela in filmer och efterbearbetning av dessa? Är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och har blick för detaljer? Då är du välkommen att bli en del i vårt gäng!

Arbetsplatsbeskrivning

SäkerhetsBranschen är en branschförening för säkerhetsföretag med över 500 medlemsföretag som tillsammans omsätter 57 miljarder kronor per år och har 33 000 medarbetare.  Medlemsföretagen finns inom de flesta delbranschområden inom säkerhet: kamerabevakning, väktare- och ordningsvakter, larmcentraler, brandskydd, lås och dörrar, passersystem, installation samt personskydd, utredning och bakgrundskontroller.

SäkerhetsBranschen samlar aktörer inom säkerhet för att initiera, synliggöra, skapa opinion för och driva på värdeskapande säkerhetsfrågor för ett tryggare och säkrare Sverige. SäkerhetsBranschens övergripande uppgift är att arbeta för god kvalitet, hög kunskap och att medlemmarna i föreningen agerar ansvarsfullt.

Kansliet ligger på Södermalm på gångavstånd från Skanstull. Vid kansliet arbetar vd, kommunikatör, projekt- och eventansvarig, administratör, ekonomiansvarig och för närvarande också en akademisk praktikant. Viktigt arbete utförs också i våra 9 sektioner varför stor del av det egentliga arbetet genomförs av ca 70 personer.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver hjälp med att spela in ca 20 kortare filmer per år, det kan röra sig om intervjuer, informationsfilmer eller sammanfattande filmer från våra event

  • Förberedning i form av att rigga och ställa in kameror, ljus och ljud samt återställa när det är klart
  • Inspelning
  • Efterbearbetning
  • Publicering

Kvalifikationer

  • Utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av filmskaparprocessen, se arbetsbeskrivning

Personliga egenskaper

  • Du känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och en stolthet i att leverera bra resultat med hög kvalité
  • Du är flexibel och lösningsfokuserad även de gånger förutsättningarna inte är helt klara till en början eller förändras längs vägen
  • Du visat gott omdöme, har en personlig mognad, är representativ och förtroendeingivande
  • Du kommer att komma i kontakt med många människor på alla nivåer, såväl inom branschen som utanför, och det är därför viktigt att du har ett otvunget och socialt förhållningssätt och därmed har lätt att knyta kontakt och skapa bra relationer med människor

Omfattning

Timanställning

Övrigt

Vi har den utrustning som behövs

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 30 juniUrval och intervjuer sker löpande – vänta därmed inte med att söka!

Skicka din ansökan via e-post till jobb@sakerhetsbranschen.se och märk din ansökan med ”Filmare och redigerare SäkerhetsBranschen” i mejlets ärendemening.

Kontaktperson

SäkerhetsBranschens VD Joakim Söderström joakim.soderstrom@sakerhetsbranschen.se

Fler nyheter