DE HAR CHANS ATT VINNA STORA SÄKERHETSPRISET

Nu presenterar vi stolt de tre personer som tävlar om att vinna det nyinrättade och prestigefyllda Stora Säkerhetspriset! Kommande tre veckor kommer vi att titta närmare på varje finalist, och vad det är som gör att just den personen är nominerad.

Lennart Alexandrie

Lennart Alexandrie, publisher på AR Media International, startade sin första säkerhetstidning för 31 år sedan och har arbetat i branschen sedan dess.

Lennart brinner bland annat för att skapa möten som för samman säkerhetsmarknadens alla led och skapar erfarenhets- och kunskapsutbyte och affärer, samt för att branschen ska röra sig i takt med utvecklingen mot IoT, smarta byggnader och smarta städer.

Malin Svensson

Malin Svensson har arbetat i säkerhetsbranschen i 10 år och arbetar idag som brandsäkerhetstekniker och instruktör på Securitas Brand & Räddning.

Malin brinner för att ta tillvara på möjligheter, ha varierande arbetsuppgifter, finnas till och kommunicera med människor, sprida kunskap om viktiga ämnen såsom HLR, brand, krishantering, ledarskap och att sätta gränser.

Martin Bjurhem

Martin Bjurhem är VD för Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (BYA) och har arbetat inom säkerhet i 31 år.

Martin brinner för att ge sina kollegor inom bevakning – väktare, ordningsvakter, skyddsvakter m.fl. – de bästa verktygen för att de yrkes- och arbetsmiljömässigt ska göra ett, redan mycket bra arbete, än bättre.

Stora Säkerhetspriset delas ut för första gången någonsin under en storslagen bankett på SäkerhetsDagen den 23 april. Säkra din plats idag för att vara med när vinnaren koras, och för att inte missa en dag full av Nytta, Nöje och Nätverk. Läs mer och anmäl dig på www.säkerhetsdagen.nu

More from our blog