Moderaternas rättspolitiska talesperson till Säkerhetsshowen

Moderaternas rättspolitiska talesperson Johan Forssell till Säkerhetsshowen

SäkerhetsBranschens nya digitala event Säkerhetsshowen fortsätter och vi följer upp succén från i våras med ett riktigt tungt program den 18 november. Vi gick nyligen ut med dagens första gäst – polisens underrättelsechef Linda H Staaf – och idag kan vi avslöja att Säkerhetsshowens andra gäst den 18 november är ingen mindre än Moderaternas rättspolitiska talesperson Johan Forssell!

I sin roll som rättspolitisk talesperson arbetar Johan dagligen med trygghets- och säkerhetsfrågor. Han är en aktiv debattör med åtskilliga inlägg kring säkerhets- och kriminalpolitik, och vi ser fram emot att få höra hans syn på högaktuella säkerhetsfrågor i Säkerhetsshowen den 18 november.

Evenemanget är helt kostnadsfritt, och vi ser fram emot att få dela ett program fullspäckat med tunga talare och aktuella säkerhetsfrågor med dig. Anmäl dig idag på info@sakerhetsbranschen.se.

Du kan även hålla dig uppdaterad på eventsidan på Linkedin där vi kontinuerligt publicerar ny information om eventet. Till eventsidan >>

Fler nyheter