Möt styrelsens nya ledamot: Martin Barden

Martin Barden valdes in i SäkerhetsBranschens styrelse på årsmötet den 15 april 2021. Här presenterar vi Martin närmare – vad han arbetar med till vardags och vad han gör när han inte sysslar med säkerhetsfrågor.

Vem är du och var arbetar du till vardags?

Jag heter Martin Barden och arbetar sedan hösten 2020 som vd för Sector Alarm Sverige.

Vilka egenskaper och erfarenheter tar du med dig som du tror styrelsen kan ha nytta av?

Jag har alltid varit kundorienterad och på Sector Alarm har vi alltid kunden i fokus. Så kundperspektivet är absolut något jag tar med mig i de diskussioner och beslut som fattas. Jag har också tidigare erfarenheter från styrelsearbete i andra branschorganisationer, vilket jag också tror är en fördel.  

Varför tycker du att det är viktigt att engagera dig i SäkerhetsBranschen?

Jag tycker det är viktigt att vi alla engagerar oss i branschrelaterade frågor och tillsammans jobbar för en positiv utveckling av branschen med kunden i fokus.

Vad gör du när du inte jobbar med säkerhetsfrågor?

Jag är väldigt dedikerad mitt arbete, men försöker självklart att balansera detta med tid tillsammans med familj och vänner samt att hålla mig i form genom olika typer av aktiviteter.

Fler nyheter