Nu lanserar vi vårt nya digitala event – Säkerhetsshowen!

Vi är idag otroligt glada och stolta över att kunna presentera vårt helt nya och spännande koncept! Säkerhetsshowen – ett fullspäckat livesänt event där vi utlovar spännande och högaktuella gäster tillsammans med de hetaste frågorna inom säkerhet just nu. Helt enkelt ett event du inte vill missa!

Den första Säkerhetshowen kommer att livesändas den 28 april klockan 14.00 på våra sociala medier, och vi har ett fantastiskt program planerat. Vår vd Joakim Söderström kommenterar:

–  I en tid när mycket ställs om till digitalt är det här ett perfekt sätt för oss att fortsätta skapa nätverk och belysa medlemmarnas och branschens frågor. Det känns dessutom kul att kunna göra det på ett både informativt och underhållande sätt.

Vi kommer inom kort att avslöja vilka våra första gäster blir, och vi kan redan nu säga att det är två personer du inte vill missa! Som tittare kan du även ställa frågor till våra gäster, och har på så sätt chansen att få fram just dina frågeställningar till branschexperter, politiker och andra beslutsfattare.

Evenemanget är helt kostnadsfritt, och vi ser fram emot att få dela ett program fullspäckat med tunga talare och aktuella säkerhetsfrågor med dig! Anmäl dig idag på info@sakerhetsbranschen.se.

Fler nyheter