Skip to main content

De har chans att vinna Stora Säkerhetspriset!

Den 3 maj på SäkerhetsDagens bankett delas det prestigefyllda Stora Säkerhetspriset ut för andra gången i historien. Efter ett enormt tufft juryarbete med att sålla bland alla de fantastiska nomineringar som har kommit in kan vi idag stolt presentera de tre finalister som har chans att vinna Stora Säkerhetspriset 2022.

New-Project.jpg
Stora Säkerhetsprisets finalister. Fr. v. Carolina Angelis, Jessica Löfström, Freddie Parrman

Carolina Angelis

Carolina Angelis leder företaget Truesecs Human Threat Intelligence-enhet, där hon hjälper organisationer att förebygga och avvärja hybridhot där metoder som infiltration, spionage och hot mot nyckelpersoner är vanliga inslag. Carolina är en av Sveriges mest erkända experter när det kommer till Human Threat Intelligence. Hon har arbetat nästan 20 år inom den svenska underrättelsetjänsten och har även publicerat böcker inom spiongenren.

Jessica Löfström

Jessica Löfström är grundare av gransknings- och säkerhetsföretaget Ansvar Säkerhet. Genom bland annat bakgrundskontroller, arbetsplatskontroller och analys av organiserad brottslighet arbetar hon och hennes företag för att få bort den eskalerande arbetslivskriminalitet som finns i Sverige idag, framför allt inom bygg, transport, städ och gröna näringen.

Jessica är även en av talarna den 3 maj och kommer då att visa på hur säkerhetsbranschen kan ta plats i frågan om socialt ansvar och hur vi motverkar arbetslivskriminalitet och arbetskraftsexploatering.

Freddie Parrman

Freddie Parrman är vd för företaget Seriline som har arbetat med identitets- och accesshantering i över 30 år, sedan det grundades 1990. Freddie har tillsammans med sitt företag en skarp fokus på teknik och innovation, och arbetar med egenutvecklade programvaror, webblösningar, säkerhetssystem, hårdvaror och tjänster. Freddie är känd både hos kollegor och i branschen för sitt driv och engagemang i säkerhets- och teknikfrågor.

Stora Säkerhetspriset tilldelas en person som verkar inom säkerhetsbranschen och som under det gångna året på ett utmärkande sätt har bidragit till branschens utveckling, nytänkande, synlighet eller framgång. Juryn består av Håkan Dosé, Jeanette Lesslie Wikström, Uno Lundberg, Kettil Stenberg, P.O. Swedérus.