fbpx
Skip to main content

SäkerhetsBranschen välkomnar Pinkerton som ny medlem

Vi välkomnar ännu en ny medlem till SäkerhetsBranschen. Denna gång är det Pinkerton Nordics, en ledande leverantör av säkerhets- och riskhanteringstjänster i Norden. Pinkerton är en division inom Securitas Group och tillhandahåller tjänster som personskydd, krishantering, säkerhetsanalyser och övervakning. Genom avancerad teknik och beprövade metoder säkerställer de högsta möjliga skyddsnivå. 

”Vi är jätteglada för att bli medlemmar i Säkerhetsbranschen och jag tycker det är viktigt att vi som företag är aktiva inom branschen, både för att lära men även för att påverka. Då är Säkerhetsbranschen som organisation är en utmärkt plattform för oss på Pinkerton.

Jag ser fram emot vårt medlemskap och att få vara en del av ett nätverk som har så mycket kompetens inom säkerhet. Och mot bakgrund av det försämrade säkerhetsläget så har vi alla ett ansvar att bidra till att öka tryggheten i vårt samhälle, och där kan Pinkerton bidra på ett bra sätt som en del i nätverket”, säger Jessica Fixelius, Managing Director Nordics, Pinkerton.

”Det känns enormt roligt att få hälsa Pinkerton välkomna som medlemmar i SäkerhetsBranschen. Vi är glada att de nu också väljer att bli en del av vårt nätverk av säkerhetsföretag som dagligen arbetar för att skapa trygghet och säkerhet i vårt samhälle”, säger Jeanette Lesslie Wikström, VD för SäkerhetsBranschen.

2b84fd17-0861-4aae-970f-e56491627343

Pinkerton är världsledande och verkar i mer än 150 länder. 

Med över 170 års global erfarenhet erbjuder Pinkerton Nordics skräddarsydda lösningar för att skydda sina kunders tillgångar, personal och verksamhet.

Pinkerton Nordics strävar efter att bygga långsiktiga partnerskap genom service och innovativa lösningar. Pinkertons mål är att skapa trygga miljöer så att kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Läs mer om Pinkerton här.