fbpx
Skip to main content

Vi välkomnar tre nya medlemmar

Ny medlem Smart Teknik

Smart Teknik är ett modernt teknikföretag med hela Sverige som arbetsplats. De består av ett gäng meriterade tekniker med flera års erfarenhet av tekniklösningar, vars erfarenhet täcker in teknikområden som säkerhet, brandskydd, IoT, smarta hem och företags automationer m.m. Läs mer om Smart Teknik här: www.smartteknik.nu

”Vi är glada att Smart Teknik med sitt innovativa tänk kring produkter och digitala lösningar också ansluter sig till SäkerhetsBranschen”, säger Jeanette Lesslie Wikström, VD SäkerhetsBranschen.

Varmt välkomna in i SäkerhetsBranschen, SM Smart Teknik AB!

Ny medlem Pacom (1)

Pacom är ett företag som specialiserar sig på integrerade säkerhetslösningar, centralt managerbar säkerhetshantering för företag och organisationer.

”Genom att vara en del av Säkerhetsbranschen kan vi aktivt bidra till att stärka säkerhetsstandarder och främja innovation inom branschen, dela värdegrund, såsom öppenhet och etik. Samarbetet med andra ledande aktörer ger oss möjligheten att samverka och påverka viktiga frågor, dela erfarenheter och tillsammans driva utvecklingen framåt för en tryggare framtid”, säger Marten Gunnarsson, VD PACOM Norden.

”Jag är enormt glad att få hälsa PACOM välkomna som medlemmar och uppskattar det fina samarbete vi redan har lyckats få till på väldigt kort tid. Ser fram emot att göra fler bra saker tillsammans och framförallt att skapa medlemsnytta för PACOM och övriga medlemmar i SäkerhetsBranschen”, säger Jeanette Lesslie Wikström, VD .

Under 40 år har PACOM levererat avancerade och skalbara säkerhetsplattformar som konsoliderar funktioner som exempelvis passerkontroll, videoövervakning, brand och inbrottslarm till en gemensam operatörsmiljö. PACOM riktar sig ofta till kunder med höga säkerhetskrav, som banker, logistikcenter och myndigheter.

Läs mer på https://pacom.com/sv/ och https://pacomgroup.com/.

Ny medlem Secify

Secify arbetar med informationssäkerhet ur ett holistiskt perspektiv där de erbjuder organisatoriska, tekniska och juridiska tjänster som tillsammans bildar grunden för att säkra organisationens verksamhet och efterlevnad. Läs mer på deras webbplats: https://www.secify.com/

”Cybersäkerhet är en av branschens viktigaste frågor och vi är glada att ytterligare ett företag som har fokus på dessa frågor ansluter sig till SäkerhetsBranschen”, säger Jeanette Lesslie Wikström, vd för SäkerhetsBranschen.

”Tillsammans med SäkerhetsBranschen ser vi fram emot att föra fram vårt perspektiv på informationssäkerhet i debatten. Med vår filosofi ”No nonsense security” vill vi verka för en mer okomplicerad och pragmatisk inställning till säkerhetsfrågorna. Många krånglar till det i onödan och får en enorm arbetsbörda som följd. Vi tror på rätt säkerhet, inte bara max säkerhet. Med SäkerhetsBranschen som samarbetspartner får vi en starkare röst och kan hitta en gemensam position, säger Jonas Stewén, CISA, VD på Secify.

Varmt välkomna ni också, Secify!