fbpx
Skip to main content

Ny medlem: cybersäkerhetsföretaget Unbreached

SäkerhetsBranschen välkomnar Unbreached och David Jacoby som ny medlem. Unbreached erbjuder skräddarsydd IT-säkerhet. Men de vill framförallt att förändra hur vi köper och säljer säkerhet, att säkerhet inte skall vara en lyxvara, ett  privilegium; säkerhet måste finnas där för alla.

”Det är nästan övermäktigt när man tänker på allt vi har uppnått genom tiderna. Vi kan flyga till månen, bota sjukdomar, resa världen runt och göra fantastiska saker. Mycket av detta trodde vi inte ens var möjligt, men för att realisera det arbetade vi tillsammans, det krävde en gemenskap. Samma gäller när vi kämpar mot digitala hot – för att besegra dem behöver vi arbeta tillsammans. Jag är otroligt glad över att vara en del av SäkerhetsBranchen och vår gemensamma resa mot att göra världen lite säkrare”, säger David Jacoby grundare och CEO, Unbreached.

”I dagens digitala samhälle är ett skydd mot cyberhot av största vikt, vilket gör oss extra stolta över att ännu ett företag inom cybersäkerhetsområdet nu har valt att bli en del av SäkerhetsBranschen. Unbreached och David Jacobys kunskap och expertis inom området är spännande och intressant för alla som vill förstå och ha kontroll över sin digitala säkerhet”, säger Jeanette Lesslie Wikström, VD SäkerhetsBranschen.

Via plattformen Threat Prevention Center erbjuder Unbreached ett säkerhetscenter där kunder kan identifiera sårbarheter och digitala risker i sina företag för att kunna skydda sig mot cyberhot. Läs mer om deras tjänster här: https://unbreached.se/#