PRESENTATION AV HELENA LJUNGQVIST

Helena Ljungqvist, projektansvarig SäkerhetsBranschen

Vem är Helena och vad har du för bakgrund?

Jag är en positivt lagd person som gillar att ha många järn i elden!

Jag har mångårig erfarenhet av att arbeta som projektledare med bakgrund främst inom media. Jag har tidigare arbetat med försäljning, marknadsföring och projektledning på bland annat Aftonbladet, Dagens Nyheter och nu senast på Svenska Dagbladet.

Du är sedan maj 2019 ny hos Säkerhetsbranschen, vad kommer du arbeta med och vad ser du särskilt fram emot?

Jag kommer främst att arbeta med föreningens projekt och event. Nu närmast har vi Almedalen framför oss då jag ser fram emot ett nära samarbete med medlemmar och sponsorer. Jag ser även fram emot att få vara med i föreningens utveckling framöver och bidra till en större medlemsnytta.

Jag ser fram emot att träffa er alla!

More from our blog