fbpx
Skip to main content

SäkerhetsBranschen välkomnar SystemHouse Solutions som ny medlem

Vi välkomnar ännu en ny medlem till SäkerhetsBranschen. Denna gång är det SystemHouse Solutions som har gått med. SystemHouse Solutions erbjuder helhetslösningar där egenutvecklad hårdvara, mjukvara och styrning integreras i samma intelligenta plattform. Larm, passersystem, brandskydd, besökssystem och belysning. Säkerhetslösningar som varje dag hanterar hundratusentals passager på arbetsplatser i Sverige och Norden.

”Samverkan, öppenhet och transparens anser vi är viktiga faktorer för att vår gemensamma marknad skall kunna växa och utvecklas. Speciellt nu när vår bransch står inför stora förändringar på många plan och där det kommer att krävas att vi alla tänker om och tänker nytt.

Här fyller Säkerhetsbranschen en viktig funktion som en plattform där branschen kan samlas för att diskutera, utbyta erfarenheter och utveckla våra verksamhetsområden tillsammans.

När nu även säkerhetsrelaterade frågor är en naturlig och återkommande del i den allmänna debatten är det också viktigt att det finns en branschorganisation som aktivt och med ett tydligt budskap deltar i denna debatt och för fram branschens gemensamma åsikter.

Vi på SystemHouse Solutions är därför mycket glada att nu bli medlemmar för att aktivt involvera oss i detta spännande och intressanta arbete och vara en del i den framtida utvecklingen”, säger Stefan Aimer, VD för SystemHouse Solutions.

”Vi är mycket glada att SystemHouse Solutions ansluter sig till SäkerhetsBranschen. Vi ser väldigt mycket fram emot att ha Stefan och hans engagerade team med oss, i vårt fortsatta arbete för branschen och branschens utveckling”, säger Jeanette Lesslie Wikström, VD för SäkerhetsBranschen.