SäkerhetsBranschen och Aktuell Säkerhet ingår samarbete kring medlemsförmåner

Jenny Persson, Aktuell Säkerhet och Jeanette Lesslie Wikström, SäkerhetsBranschen

SäkerhetsBranschen och Aktuell Säkerhet ingår ett nytt samarbete som ska underlätta för föreningens medlemmar att nå ut med sitt varumärke till en bredare publik. Genom samarbetet får SäkerhetsBranschens medlemmar tillgång till förmånliga priser på tjänster hos Aktuell Säkerhet samt en kostnadsfri prenumeration på tidningen.

Aktuell Säkerhet är en tidning som når ut till den breda säkerhetsbranschen, såväl den privata som den offentliga. De når ansvariga inom IT-säkerhet, informationssäkerhet och fysisk säkerhet – bevakning/skalskydd, brand, larmsystem samt person- och krisfrågor.

Knutet till tidningen är det exklusiva nätverket Security Advisory Board, med syfte att utveckla, stimulera och informera om säkerhetsarbetet i Sverige. Nätverket är ett sätt för medlemmarna att knyta värdefulla kontakter och för redaktionen att komma ännu närmare viktiga branschnyheter.

– Ett av våra grunduppdrag som branschorganisation är att arbeta för fler och bättre affärer vår våra medlemmar. Vi är därför väldigt glada över den här medlemsförmånen som kommer att underlätta för våra medlemmar som vill nå ut till aktörer inom både offentlig och privat säkerhet, kommenterar SäkerhetsBranschens vd Jeanette Lesslie Wikström.

– Vi är glada att vi tillsammans med SäkerhetsBranschen har arbetat fram ett väldigt förmånligt erbjudande för föreningens medlemmar. Att vi dessutom har med oss Jeanette i tidningens nätverk betyder mycket för oss, säger Jenny Persson, publisher för Aktuell Säkerhet.

5 snabba om Aktuell Säkerhet:

  • Grundades 1982
  • Papperstidningen når cirka 9 000 läsare
  • Uppfattas av läsarna som:
  • ”Seriös och ledande inom branschen”
  • ”Den enda branschöverskridande tidningen”
  • ”En bra blandning från alla branscher inom säkerhet”

Läs mer om förmånen och hur du tar del av den under medlemssidorna här på hemsidan.

Fler nyheter