SäkerhetsBranschen utökar samarbetet med Svensk Certifiering

SäkerhetsBranschen och Svensk Certifiering utökar vårt redan befintliga samarbete, vilket innebär att företag som är kunder hos SCAB erbjuds förmånliga priser på Säkerhetsuniversitetets utbildningar för Behörig Ingenjör.

Genom samarbetet får de företag som väljer att certifiera sig via SCAB nu rabatterade priser på alla Säkerhetsuniversitetets kurser för Behörig Ingenjör.

SäkerhetsBranschens vd Jeanette Lesslie Wikström kommenterar:

”Som branschorganisation är en av våra viktigaste uppgifter att se till så att branschens företag håller hög kvalitet, och där är certifiering en väsentlig del. Vi är därför glada över det här utökade samarbetet med Svensk Certifiering och den nytta det medför till företag i branschen.”

Christian Plamboeck på Svensk Certifiering kommenterar:

”Vi på Svensk Certifiering ser väldigt positivt på det utökade samarbetet med SäkerhetsBranschen. Genom det får våra kunder tillgång till ett mycket bra och komplett utbildningserbjudande med förmånliga priser.”

SäkerhetsBranschen erbjuder via Säkerhetsuniversitetet utbildningar för Behörig Ingenjör Brandlarm, Inbrottslarm, Kamerabevakningssystem och Utrymningslarm med talat meddelande.

Läs mer på Säkerhetsuniversitetets hemsida >>

Christian Plamboeck och Jeanette Lesslie Wikström
Christian Plamboeck och Jeanette Lesslie Wikström

Fler nyheter