SÄKERHETSDAGEN 23/4 2020 – ÅRETS STORA SÄKERHETSEVENT!

Den 23 april 2020 samlas Sveriges ledande säkerhetsproffs på Quality Hotel Globe för en storslagen heldag under parollen Nytta, Nöje och Nätverk. Med tunga talare, de mest aktuella frågorna och trenderna inom säkerhet, en storstilad bankett med underhållning i toppklass och nätverkande in på nattkvisten, är SäkerhetsDagen ett event du inte vill missa!
Begränsat antal platser

Redan nu är flera av platserna sålda, så anmäl dig idag för att inte missa årets stora säkerhetsevent. Anmäler du dig innan den 31 december får du dessutom biljetten till ett förmånligt early bird-pris. Du hittar både priser och anmälan på eventsidan www.säkerhetsdagen.nu.

Ebba Busch Thor och Leif GW Persson bland många andra i programmet 

I programmet hittar du bland andra Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor som ger sin syn på hur vi genom en effektiv säkerhetspolitik kan skapa ett tryggare och säkrare samhälle. Kriminologen Leif GW Persson finns på plats för att kommentera dagens talare och leverera sina åsikter om nuvarande kriminal- och säkerhetspolitik. Vi kommer även att offentliggöra vår hemliga gäst och huvudtalare inom kort – håll dig uppdaterad!

Whiskyprovning med Steffo Thörnquist och underhållning av Jesper Rönndahl 

Efter en dag full av tunga talare och intressanta ämnen förgylls kvällens mingel av TV4-profilen Steffo Thörnquist som guidar oss till den bästa whiskyn, och hela dagen avslutas sedan storstilat med en bankett där underhållningen levereras av Sveriges roligaste komiker: Jesper Rönndahl. Det här och mycket mer kommer SäkerhetsDagen att bjuda på, läs mer och anmäl dig på www.säkerhetsdagen.nu.

SäkerhetsBranschens ordförande Kettil Stenberg berättar mer om SäkerhetsDagen.

More from our blog